Loading...
Annons

FAR:s utbildningspaket online – kurser och webbinarier på tider som passar dig

FAR:s utbildningspaket online ger dig möjlighet att regelbundet uppdatera dig inom till exempel redovisning, skatt och moms. Du väljer ur det breda programmet och går kurserna när du har behov av ny kunskap inom ett visst område.

Sandra Hvitman på BDO i Jönköping har varit i branschen i snart 14 år och auktoriserad revisor i nio. Hon har haft FAR:s utbildningspaket online i två år.

– Kurserna är relativt korta, så man kan uppdatera sina kunskaper inom många olika områden när behovet uppstår, utan att det tar särskilt många timmar i anspråk. Jag kan rekommendera paketet till de som känner ett behov av att vara flexibla och själva välja tidpunkt för sin utbildning och samtidigt spara tid.

Sandra Hvitman.

Utbildningspaket med aktuella ämnen och uppdaterade regler
FAR:s utbildningspaket online innehåller såväl kortare uppdateringar som kurser där din kompetens fördjupas. Nyhetsdag, nyhetswebbinarier och onlinekurser är utvecklade i samarbete med branschens experter, som väljer ut de vanligaste frågeställningarna inom främst redovisning, skatt, och moms. Innehållet uppdateras löpande för att överensstämma med de senaste regelverken.

– Ett tips är att hålla koll på webbinarerna, de tar upp aktuella frågor och dyker upp lite då och då, säger Sandra.

”Kurserna är relativt korta, så man kan uppdatera sina kunskaper inom många olika områden när behovet uppstår, utan att det tar särskilt många timmar i anspråk”
– Sandra Hvitman, auktoriserad revisor, BDO

Kursutbud med något för alla
Onlinekurserna har ett brett innehåll, från grundläggande till kvalificerad nivå. Kursprogrammet förändras över tid och nya kurser presenteras löpande. Sandra har till exempel valt att gå kurser som berör områden kopplade till bland annat fortsatt drift och kapitalbrist, aktuella frågor i dessa tider.

– Till kurserna finns det kursmaterial som kan skrivas ut om så önskas. Det går att titta på kurserna flera gånger, vilket gör att det är möjligt att gå tillbaka och lyssna på något igen om man känner behov av det, berättar Sandra.

Online ger flexibilitet
Sandra uppskattar att innehållet i utbildningspaketet är online. Det sparar tid, något som är extra värdefullt för en tvåbarnsmamma.

– Jag tycker att det är mycket bekvämt att själv välja tidpunkt för min utbildning. Onlinekurserna fungerar mycket bra. Det är bra inspelningar och jag har inte stött på några tekniska problem, menar Sandra.

Är du intresserad av FAR:s utbildningspaket online? Läs mer på far.se