Loading...
Nyheter

Nu finns Resultats lathundar ute

Du har väl inte missat att Fakta 2021 för företag och företagare samt Förmåner – Lathund för beskattning av anställningsförmåner nu finns publicerade? Du hittar dem i Resultats app eller på webben.

Siffror, tabeller och fakta – allt du kan tänkas behöva under året hittar du som prenumerant på tidningen Resultat i bilaga Fakta 2021 för företag och företagare. Eller funderar du på vad som gäller kring beskattning av anställningsförmåner? I så fall är ska du kika i Lathund för beskattning av anställningsförmåner.

Charlotta Marténg. Foto: Lieselotte van der Meijs

− Resultats lathundar är väldigt populära bland våra läsare. I år kommer de endast ut digitalt och du som prenumerant hittar dem i Resultats app eller i vårt arkiv på tidningenresultat.se, säger Charlotta Marténg, chefredaktör tidningen Resultat, och tillägger:

− Då lathundarna nu är helt digitala har vi bättre möjligheter att se till att innehållet är uppdaterat under hela året. Nytt för i år är att lathundarna kommer att uppdateras under vår och höst för att läsarna ska få den information de behöver.

Sofia Hadjipetri Glantz

-> Är du inte redan prenumerant och vill bli? Läs mer här! <-