Loading...
Nyheter

Nu låser vi upp sajten

Under en period väljer vi att låsa upp Resultats sajt och göra nyhetsbreven tillgängliga för alla. 

− På så sätt gör vi det lättare för företagen att få ta del av nyheter som är särskilt angelägna i dessa coronatider, säger Charlotta Marténg, chefredaktör tidningen Resultat.

Tidningen Resultat ges ut av branschorganisationen FAR. Vanligtvis behövs en prenumeration på tidningen för att kunna ta del av nyheterna på sajten och Resultats nyhetsbrev som kommer ut varannan vecka. Nu väljer FAR att göra nyheterna tillgängliga för alla.

− FAR sitter på en enorm mängd kunskap och vi har mycket relevant information inom det ekonomiska området. Nu är det extra angeläget att dela med sig, säger Karin Apelman, FAR:s VD och generalsekreterare.

Hon konstaterar att branschen gör skillnad för företagen:

− Vi har alla ett övergripande, gemensamt mål – att göra nytta för näringsliv och samhälle, säger Karin Apelman, FAR:s VD och generalsekreterare.

− Genom att låsa upp sajten och nyhetsbrevet gör vi det lättare för företagen att ta del av information som är relevant för dem i deras arbete med att driva och utveckla sina företag, säger Charlotta Marténg.

Sofia Hadjipetri Glantz

Här kan du anmäla dig till Resultats nyhetsbrev:

www.tidningenresultat.se/nyhetsbrev

Om Resultat:

Tidningen Resultat vänder sig direkt till företagarna och skriver om senaste nytt inom områdena skatt, moms, redovisning och andra företagsaktuella ämnen. Tidningen ges ut av FAR.

Om FAR:

FAR utvecklar ekonomi-Sverige och ger näringsliv och samhälle tydliga spelregler, rätt kompetens och tillförlitlig information. FAR är en branschorganisation inom redovisning, revision och rådgivning, och är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag inom ekonomiområdet med cirka 300 årliga utbildningstillfällen. FAR har även den ledande tjänsten för digital tillgång till regler och handledning inom ekonomiområdet, FAR Online.

FAR har cirka 5 000 medlemmar och cirka 1 000 anslutna medlemsföretag. FAR:s medlemmar är auktoriserade revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister samt små och stora företag inom redovisning, revision och rådgivning. Revisorer auktoriseras av Revisorsinspektionen, som också utövar myndighetstillsyn. FAR auktoriserar redovisningskonsulter och lönekonsulter och utövar kvalitetskontroll över dessa.

FAR hjälper branschen att göra nytta för näringsliv och samhälle. FAR:s uppdrag från medlemmarna är att klargöra god yrkessed, paketera och förmedla kunskap samt att driva opinionsbildning.