Loading...
Nyheter

Tidningen Resultat läggs ner

Vid årsskiftet försvinner tidningen Resultat och Resultats nyhetstjänst. Anledningen är att FAR samlar sin kommunikation i kanalerna tidningenbalans.se och far.se.

2013 såg tidningen Resultat dagens ljus. Den ersatte då tidningen Koncist, tidigare Nytt från Revisorn.

Tidningen har getts ut av FAR, som är en branschorganisation inom redovisning, revision och rådgivning och ett av Sveriges största privata utbildningsföretag, och har vänt sig till FAR:s medlemmars kunder. Innehållet har varit senaste nytt inom skatt, redovisning och andra företagsaktuella ämnen.

Kraftsamlar kommunikationen
I december kommer det allra sista numret av tidningen och vid årsskiftet försvinner rapporteringen på webben och i Resultats nyhetstjänst. I stället kraftsamlar FAR kommunikationen i sina kanaler tidningenbalans.se och far.se.

Charlotta Marténg.

− Resultat har varit en värdefull kanal i vår breda nyhetsrapportering, och uppskattad av läsarna. Men nu är det dags att ta nästa steg för att tillgodose medlemmarnas önskemål om att få relevant och aktuell information, säger Charlotta Marténg, chefredaktör för tidningarna Resultat och Balans.

Det uppskattade innehållet från tidningen Resultat kommer att fortsätta produceras, men från och med årsskiftet publiceras innehållet på tidningenbalans.se och på far.se.

− Tyvärr är Resultat en produkt som saknar lönsamhet och våra läsare signalerar att de vill få sina nyheter i andra kanaler, säger Charlotta Marténg.

Enklare att hitta artiklar
I samband med att FAR förändrar sin nyhetsrapportering får Balans en ny webbplats. Där kommer det att bli enklare att söka bland innehållet och filtrera artiklarna utifrån yrkesrollerna redovisningskonsult, lönekonsult, revisor och skatterådgivare.

− För företagare som har läst Resultat och haft Resultats nyhetsbrev vill jag rekommendera FAR:s nyhetsbrev för ekonomer, ett gratis nyhetsbrev som kommer ut en gång i månaden. För FAR-medlemmar som följt Resultat vill jag påminna om Balans nyhetsbrev, som man kan anmäla sig till genom att besöka tidningenbalans.se, säger Charlotta Marténg.

− Det är alltid tråkigt att lägga ner en produkt, men nu blickar vi framåt och fokuserar på att göra Balans till en ännu bättre tidning och FAR:s kommunikation snäppet vassare, fortsätter hon.

Sofia Hadjipetri Glantz
Foto:
Lieselotte van der Meijs 

-> Håll dig uppdaterad med nyhetsbrev från FAR
->  Här anmäler du dig till Balans nyhetsbrev